Universitatea Babeș-Bolyai dă startul admiterii de toamnă. La Reșița sunt disponibile atât locuri fără taxă, cât și cu taxă

 

Sesiunea de toamnă a admiterii la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) începe luni, 12 septembrie. În funcție de fiecare facultate în parte, candidații au la dispoziție două, trei sau patru zile pentru a se înscrie. La Centrul Universitar din Reșița, UBB funcționează cu șase facultăți.

 

La fel ca în sesiunea de vară, înscrierile la programele de studii ale celor șase facultăți din cadrul Centrului Universitar UBB Reșița – Inginerie; Științe Economice și Gestionarea Afacerilor; Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Sociologie și Asistență Socială; Educație Fizică și Sport și Psihologie și Științe ale Educației – se fac exclusiv online. Startul admiterii pentru ocuparea locurilor rămase libere în urma primei sesiuni va fi dat luni, 12 septembrie, ora 8.00, pe platforma UBB, la adresa https://admitere2022.ubbcluj.ro/. De asemenea, în incinta Centrului Universitar UBB din Reșița, la Campus Café, vor fi amenajate centre suport menite să ofere sprijin logistic în procesul de admitere, în intervalul orar 09.00 – 16.00.

 

Calendarul înscrierilor la facultățile Universității Babeș-Bolyai de la Reșița este următorul: 12 – 15 septembrie pentru Facultatea de Inginerie și pentru Facultatea de Sociologie și Asistență Socială; 12 – 14 septembrie pentru Facultatea de Științe Economice și Gestionarea Afacerilor, pentru Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și pentru Facultatea de Educație Fizică și Sport; 12 – 13 septembrie pentru Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației.

 

Pentru această sesiune de admitere, la Facultatea de Inginerie mai sunt disponibile nouă locuri fără taxă –  câte un loc la Inginerie Mecanică; Informatică aplicată în inginerie electrică și Electromecanică, respectiv șase locuri la Informatică industrială – și 81 de locuri cu taxă: Inginerie Mecanică (29 de locuri);  Electromecanică (27); Informatică industrială (13) și Informatică aplicată în inginerie electrică (12). Locuri fără taxă – două – mai sunt disponibile și la  Facultatea de Educație Fizică și Sport, specializarea Educaţie fizică şi sportivă, unde mai sunt, de asemenea, și 48 de locuri cu taxă. La celelalte patru facultăți ale UBB care au programe de studii la Reșița, toate locurile bugetate au fost ocupate în vară, pentru această sesiune mai fiind disponibile doar locuri cu taxă, după cum urmează: Facultatea de Științe Economice și Gestionarea Afacerilor – 37 de locuri la Economia comerţului, turismului şi serviciilor; 50 de locuri la Contabilitate şi informatică de gestiune, respectiv 54 de locuri la Marketing; Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării – 18 locuri la Administraţie publică; Facultatea de Sociologie și Asistență Socială – 35 de locuri la specializarea Asistență socială; Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației – 21 de locuri la Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar.

 

Mai multe informații despre admiterea 2022 la programele de studii ale Universității Babeș-Bolyai de la Reșița, precum și referitoare la actele necesare și condițiile de înscriere, taxele de studiu, condițiile de admitere, cerințele pentru înmatriculare sunt detaliate pe pagina web a Centrului Universitar UBB, la adresa: https://resita.extensii.ubbcluj.ro/admitere-2022/.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available