UPDATE. Cadavru găsit decapitat în Reșița! Poliția a evitat să mediatizeze cazul

Corpul unui reșițean dat dispărut cu două săptămâni în urmă a fost descoperit întâmplător, în 7 iulie, de o persoană care a sunat imediat la 112. Aceasta dăduse peste un cadavru decapitat.

Trimiși la fața locului, undeva la circa 100 de metri de sediul din Reșița al ISU Semenic Caraș-Severin, în amonte pe malul Bârzavei, între firul apei și pădurea din apropiere, polițiștii au constatat că se află în fața unui corp de bărbat. Un trup fără cap! Era în stare de putrefacție, plin de larve și sfâșiat de animale. Au căutat în jur, dar degeaba. Au fost aduși acolo chiar și niște cosași, ca să taie iarba din liziera aflată în apropierea cadavrului. În zadar, tot nu au găsit capul. Abia a doua zi, în 8 iulie, când s-a revenit cu forțe proaspete și mai numeroase, iar căutările s-au făcut pas cu pas, a fost descoperit și capul victimei. Se afla la aproximativ 10 metri de corp. S-a făcut identificarea cadavrului și s-a constatat că este vorba despre bărbatul ce fusese dat dispărut cu vreo 10 zile în urmă, potrivit surselor resita.ro.

Deoarece Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș-Severin nu comunicase nimic despre acest caz, am luat ieri legătura cu purtătorul de cuvânt al instituției, Alina Boeru. Întrebată de noi dacă este adevărat că s-a găsit un cadavru în oraș, reprezentanta IPJ a răspuns: „Da, s-a găsit un cadavru, în stare de putrefacție, în data de 7 iulie, într-o zonă împădurită din Muncitoresc. Nu sunt suspiciuni, este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, care plecase voluntar de acasă în urmă cu aproximativ 2 săptămâni”. Am mai întrebat dacă victima a fost găsită fără cap și ne-a confirmat ce aflaserăm pe surse neoficiale.

Divorțat, bărbatul trăia singur, având o fiică plecată la muncă în străinătate. În ultimul timp obișnuia să-și înece amarul în băutură, spun aceleași surse neoficiale de la care am obținut cele mai multe informații despre acest caz. Cel mai probabil pe fondul consumului de alcool, a adormit acolo, pe malul Bârzavei, în iarbă. Ori a murit noaptea, de frig, ori a fost atacat de câini. Cert e, spun polițiștii, că victima a fost sfârtecată de animale. Astfel s-ar explica decapitarea.

Update, ora 16.55

Capul victimei ar fi fost găsit la 50 de metri de trupul acesteia, potrivit unei precizări făcute azi de Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ. Haideți să dăm credit taciturnei Poliții cărășene…

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite