[UPDATE] Tânăra cu dizabilități din Reșița dispărută luni a fost găsită de polițiști

 

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei tinere de 18 ani care a plecat de la domiciliu în cursul dimineții de ieri și nu a revenit.

 

Astăzi, la ora 14.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reșița au fost sesizați de către mama tinerei despre faptul că ieri, 29 mai, între orele 04.00-05.00, fiica sa, PANAITE EMANUELA, persoană cu dizabilități și probleme medicale, a plecat de la domiciliul din Reșița și nu a revenit până în prezent.

 

Semnalmente: 1.70 m înălțime, greutate 60 kg, ochi căprui, păr șaten, lung până la umeri, ochi căprui, fața rotundă, constituție atletică.

 

Nu se cunosc detalii privind articolele de îmbrăcăminte pe care le purta tânără în momentul plecării. Persoana poartă un aparat auditiv în urechea stângă, aceasta având deficiențe de auz și vorbire.

 

Imediat după sesizare au fost constituite echipe de polițiști, care au demarat căutările și verificările în vederea depistării cât mai repede a persoanei dispărute.

 

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

 

UPDATE – 2 iunie

 

Tânăra dispărută a fost găsită de polițiști cărășeni. Pe timpul cât a fost plecată de la domiciliu, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni, au transmis astăzi reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite