Urmărire ca-n filme la Bocșa, pe câmp și prin apă, pentru prinderea a doi hoți

 

Doi bărbați din Bocșa au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin după ce au furat mai multe componente de motoare electrice din hala unei societăți comerciale.

 

Cei doi bărbați, de 25, respectiv 32 de ani, din Bocșa, au fost prinși de către polițiști în flagrant, aseară, în jurul orei 20.00, în timp ce sustrăgeau componente de motoare electrice dintr-o hală aparținând unei societăți comerciale. Hoții au încercat să fugă, dar au fost prinși de polițiști, fiind recuperate și bunurile sustrase, estimate la 15.000 de lei.

 

„În încercarea de a scăpa, unul dintre bănuiți a fugit pe un teren viran de lângă hală, unde a fost prins de polițiști, iar cel de-al doilea a traversat râul Bârzava, unul dintre polițiști pornind în urmărirea acestuia prin apă și prinzându-l la timp”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru cercetări, iar în cursul nopții au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracţiunii de furt calificat. Astăzi, aceștia vor fi prezentați procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, în vederea dispunerii de măsuri legale.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available