Victor Naidan: „E un concediu planificat de mult”

Plecat în concediu de odihnă chiar după ce DNA a anunțat că l-a trimis în judecată pentru fraudarea fondurilor europene, Victor Naidan spune că nu fuge de Justiție, dar că avea acest concediu programat.

Mai mult, Naidan spune că ar mai fi dorit să trimită anumite documente procurorului de caz, pentru a lămuri faptul că toată desfășurarea proiectului cu achiziția catamaranului de la Pojejena respectă legea, la virgulă.

„De sâmbătă (6 martie, n.r.) sunt în concediu, am plecat în Germania. Nu are câtuși de puțin legătură cu trimiterea în judecată, concediul era programat de mai multă vreme, cele două nu au legătură, eu am aflat vineri seară (5 martie, n.r.), când îmi făceam bagajele, de la unul dintre colegii dumneavoastră ziariști”, spune Victor Naidan.

Acesta spune că nu va lăsa lucrurile nelămurite și că nu fuge de răspundere: „Stați liniștit că săptămâna viitoare voi veni înapoi și mă va putea suspenda liniștit dacă dorește”, a mai spus Victor Naidan, care a ținut să explice că nu fuge de nimic și că mai sunt multe de lămurit în legătură cu acel dosar, lucruri pe care, de acum, va trebui să le lămurească direct instanței.

CITEȘTE ȘI: Inculpat, dar puțin plecat. Victor Naidan nu poate fi suspendat din funcție, pentru că a intrat în concediu

Sursă foto: timis24.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available