Suntem prezenți și pe

Justiție

Victor Naidan: „E un concediu planificat de mult”

Publicat cu

în

Plecat în concediu de odihnă chiar după ce DNA a anunțat că l-a trimis în judecată pentru fraudarea fondurilor europene, Victor Naidan spune că nu fuge de Justiție, dar că avea acest concediu programat.

Mai mult, Naidan spune că ar mai fi dorit să trimită anumite documente procurorului de caz, pentru a lămuri faptul că toată desfășurarea proiectului cu achiziția catamaranului de la Pojejena respectă legea, la virgulă.

„De sâmbătă (6 martie, n.r.) sunt în concediu, am plecat în Germania. Nu are câtuși de puțin legătură cu trimiterea în judecată, concediul era programat de mai multă vreme, cele două nu au legătură, eu am aflat vineri seară (5 martie, n.r.), când îmi făceam bagajele, de la unul dintre colegii dumneavoastră ziariști”, spune Victor Naidan.

Acesta spune că nu va lăsa lucrurile nelămurite și că nu fuge de răspundere: „Stați liniștit că săptămâna viitoare voi veni înapoi și mă va putea suspenda liniștit dacă dorește”, a mai spus Victor Naidan, care a ținut să explice că nu fuge de nimic și că mai sunt multe de lămurit în legătură cu acel dosar, lucruri pe care, de acum, va trebui să le lămurească direct instanței.

CITEȘTE ȘI: Inculpat, dar puțin plecat. Victor Naidan nu poate fi suspendat din funcție, pentru că a intrat în concediu

Sursă foto: timis24.ro

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Sănătate3 ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate4 ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitate8 ore în urmă

Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitate19 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile21 de ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate22 de ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate23 de ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrațieo zi în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitateo zi în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitateo zi în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Cele mai citite