Viteză excesivă și depășiri neregulamentare pe șoselele din Caraș-Severin. Polițiștii de la Rutieră au dat, în medie, 100 de amenzi pe oră

 

Peste 300 de amenzi în valoare de aproape 120.000 de lei au dat, în numai trei ore, polițiștii rutieri în cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a cauzelor generatoare de accidente rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

 

Polițiști rutieri din cadrul inspectoratelor județene Caraș-Severin, Timiș, Mehedinți și Hunedoara au desfășurat, pe parcursul zilei de ieri, o acțiune în sistem integrat pentru a verifica modul în care conducătorii auto și ceilalți participanți la trafic respectă regulile de circulație pe principalele drumuri publice din Caraș-Severin. În numai trei ore au fost verificate peste 600 de autovehicule și au fost aplicate, în total, 337 de amenzi în valoare de aproape 120.000 lei. Cele mai multe, 233, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

 

„Celelalte sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siguranță, pentru nerespectarea regulilor privind depășirea și privind transportul de persoane și pentru nerespectarea altor norme rutiere. Ca măsură complementară, au fost reținute 26 de permise de conducere, pentru viteză excesivă și depășire neregulamentară, și au fost retrase șase certificate de înmatriculare”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available