Zeci de polițiști reșițeni în căutarea unei fetițe dată dispărută. UPDATE: Minora a fost găsită

 

De peste 12 ore, politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 11 ani care a plecat aseară dintr-un centru de asistență socială din Reșița și nu se mai știe nimic de ea.

 

Aseară, la ora 20.30, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de către reprezentanții unui centru de asistență socială din municipiu despre faptul că o fată în vârstă de 11 ani, Cîrpaciu Alexandra Ramona, a plecat în jurul orei 20.00 din centrul în care era instituționalizată.

 

„De la momentul sesizării, la activitățile de căutare au fost angrenați peste 20 de polițiști, care efectuează căutări și verificări în parcuri, stații ale mijloacelor de transport în comun, gări, autogări, la unitățile spitalicești, precum și în alte locații, în vederea găsirii cât mai rapide a acestuia. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”, este apelul lansat de reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

 

Semnalmente fetiței dispărute: 1,57 metri înălțime, greutate 45 de kg, constituție atletică, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru. La momentul plecării purta un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare gri închis și papuci de casă de culoare roz.

 

UPDATE – ora 11.59

 

Poliția cărășeană anunță că minora a fost găsită. „În urmă cu puțin timp, minora de 11 ani a fost găsită de polițiști, în municipiul Reșița. Pe timpul cât a fost plecată, aceasta nu a suferit vătămări și nu a fost victima niciunei infracțiuni. În prezent, minora se află în custodia poliției împreună cu mama acesteia, fiind informați și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin pentru dispunerea de măsuri conform competențelor legale. Polițiștii continuă verificările în acest caz.”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite