Ziua Jandarmeriei Române. Ședință festivă și avansări în grad la IJJ Caraș-Severin [FOTO]

 

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin a avut loc, astăzi, 4 aprilie, o ședință festivă dedicată împlinirii a 172 de ani de la prima atestare documentară a Jandarmeriei Române.

 

Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Caraș-Severin a desfășurat, astăzi, 4 aprilie, la sediul unității, în prezența tuturor reprezentanților instituțiilor cu care colaborează și cooperează pentru îndeplinirea atribuțiilor, ședința festivă dedicată sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române. În cadrul ceremonialului, 12 cadre au fost avansate  în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim. „Au fost avansați în grad doi ofițeri și zece subofițeri, totodată, fiind acordate recompense, felicitări și mulțumiri unui număr de 115 de cadre pentru rezultate foarte bune obținute în desfășurarea activității. Cu această ocazie au fost acordate și premiile câștigătorilor de la competițiile organizate cu ocazia zilei Armei, respectiv: campionatul intern de tir, minifotbal, șah,  table, tenis de masă și tenis de picior”, informează purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin, Marius Săndulescu.

 

Prezent la festivitățile de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a transmis următorul mesaj: „Jandarmeria Română este structura modernă, capabilă să asigure românilor exercitarea cu bună credință a drepturilor și libertăților fundamentale. Astăzi, de Ziua Jandarmeriei, vreau să vă îndemn să rămâneți la fel de implicați și devotați meseriei pe care o faceți, să fiți acolo când este nevoie de dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru siguranța noastră și vă doresc succes în toate misiunile viitoare”.

 

La rândul său, prefectul judeţului Caraş-Severin, Ioan Dragomir, le-a transmis jandarmilor mulțumiri pentru activitatea depusă în slujba cetăţenilor: „Pe această cale, îmi exprim întreaga apreciere pentru modul în care ne-aţi fost întotdeauna alături, dovedind că, în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, cooperarea interinstituţională este un punct forte. Mă simt îndatorat să vă mulţumesc pentru toate eforturile depuse în îndeplinirea atribuţiilor care vă revin, dar şi pentru colaborarea deschisă, cu rezultate, pe care aţi avut-o în permanenţă cu Instituţia Prefectului. Vă doresc mult succes în întreaga activitate profesională, împliniri pe plan personal, multă sănătate şi fericire! La mulţi ani!”.

 

După discursuri, alocuţiuni, avansări în gradul profesional următor şi recompensarea celor care s-au remarcat în mod deosebit în îndeplinirea misiunilor şi atribuţiilor, evenimentul s-a încheiat la Monumentul ridicat în memoria Eroului jandarm Nicolae Marcu, unde a fost depusă o jerbă de flori.

 

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite