Andrei Plujar, validat de conducerea USR pentru funcția de subprefect. „De abia aștept să încep munca alături de viitorii mei colegi de la Prefectură”

Biroul Național al USR a validat propunerea filialei județene din Caraș-Severin de a susține numirea lui Andrei Plujar în funcția de subprefect al județului.

„În urma procesului de selecție internă pentru poziția de subprefect în cadrul USR și a propunerilor trimise din teritoriu, Biroul Național l-a validat pe Andrei Plujar ca subprefect de Caraș-Severin”, anunță reprezentanții USR. Aceștia amintesc că Andrei Plujar provine dintr-o veche familie de reșițeni, este antreprenor, absolvent al Universității Politehnica Timișoara, cu masterat în Administrarea Afacerilor.

La aflarea deciziei conducerii centrale a partidului, Andrei Plujar a declarat: „Le mulțumesc colegilor mei din filiala Caraș-Severin pentru susținerea pe care mi-au acordat-o în procesul de selecție internă organizat deschis și transparent. Le mulțumesc pentru încredere colegilor mei din Biroul Național al USR. Numirea ca reprezentant al Guvernului în teritoriu mă bucură, dar mă și responsabilizează. De abia aștept să încep munca alături de viitorii mei colegi de la Prefectură, sunt plin de energie pozitivă și sunt dornic să fiu în serviciul cetățeanului din județul meu”.

În celălalt post de subprefect al județului va fi numit, după cum a anunțat conducerea UDMR Caraș-Severin, Atila Csaba Kun, 49 de ani, absolvent al Facultății de Drept.

CITEȘTE ȘI: Prefectul Gâfu primește întăriri. „A Krassó-Szörény RMDSZ megyei szervezete, Kun Atila Csabát javasolta a megye alprefektusi tisztség betöltésére”

Reamintim că negocierile de la București dintre liderii partidelor aflate la guvernare, cu privire la împărțirea funcțiilor de prefect și subprefect din întreaga țară, au dus în cazul județului Caraș-Severin la un triumvirat similar cu cel de la vârful Executivului: premierul/prefectul desemnat de PNL, iar vicepremierii/subprefecții – de USR și UDMR. Liberalii au confirmat că prefect va rămâne Cristian Gâfu.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite