Suntem prezenți și pe

Actualitate

Bilanț COVID-19 în creștere: 3 cazuri noi în Caraș-Severin, 431 la nivel național

Publicat cu

în

Numărul cărășenilor diagnosticați cu COVID-19 a ajuns la 103 după ce, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate încă 3 cazuri de îmbolnăvire. Alți 6 pacienți au fost declarați vindecați și, în consecință, externați. Nu s-a înregistrat niciun deces.

Potrivit raportării făcute de Direcția de Sănătate Publică, două dintre persoanele în cazul cărora a fost confirmată infectarea cu coronavirus în ultimele 24 de ore au fost internate în spitale din alte județe, iar o persoană se află la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. În momentul de față, în această unitate medicală sunt tratați 13 pacienți cu COVID-19. Alți 15 pacienți sunt internați la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

În ultimele 24 de ore, din cele două spitale din Caraș-Severin care tratează pacienți cu COVID-19 au fost externate 6 persoane. Numărul total al cărășenilor declarați vindecați după ce au fost infectați cu coronavirus este 58. Din nefericire, de la începutul pandemiei, 6 cărășeni au pierdut lupta cu coronavirusul.

CITEȘTE ȘI: Caraș-Severin, RECORD de cazuri noi COVID-19 în ultimele 24 de ore! Creștere de la 91 la 100 de infectați!

DSP Caraș-Severin mai informează că, în prezent, peste 450 de persoane sunt în izolare la domiciliu sau în carantină, după cum urmează: „persoane  izolate: 205, persoane ieșite din izolare în ultimele 24 de ore: 17, persoane carantinate: 248, persoane nou intrate în carantină: 29, persoane ieșite din carantină în ultimele 24 de ore: 29”.

La nivel național, a fost depășit pragul de 13.000 de cazuri COVID-19 confirmate după ce, în ultimele 24 de ore, au fost raportate 431 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus. În același interval, 322 de pacienți cu COVID-19 au fost externați și s-au înregistrat 26 de decese.

De la începutul pandemiei, în România au fost confirmate 13.163 de cazuri de infectare cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.869 au fost declarate vindecate și externate, iar 780 persoane au decedat.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Justițieo oră în urmă

DEZVĂLUIRI. Fost director al Combinatului din Reșița, dovedit „unul dintre cei mai mari criminali ai regimului comunist”!

Administrație10 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație12 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social18 ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitate21 de ore în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrațieo zi în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitate2 zile în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătate2 zile în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educație2 zile în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Actualitate2 zile în urmă

Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

Cele mai citite