Concurs inedit. Vizitați toate locațiile din circuitul „Noaptea Muzeelor Reșița – 2021” și puteți câștiga premii interesante

 

Organizatorii evenimentului „Noaptea Muzeelor” îi invită pe reşiţeni şi pe toţi cei dornici de o experienţă deosebită să facă o plimbare culturală la obiectivele incluse pe agenda evenimentului. Cei care vor bifa toate locațiile au șansa să câștige premii constând în tricouri și bilete de intrare la muzeu.

 

Noaptea Muzeelor se va desfășura mâine și, anul acesta, vine cu un concurs inedit despre care oferă detalii președintele Asociație Euroland Banat, Andrei Szabo, care s-a alăturat evenimentului, prin acțiuni de voluntariat: „Ce trebuie să faceţi? Ridicaţi buletinul de vizitare fie de la Muzeul Banatului Montan, fie de la Salonul de fotografie industrială (număr limitat); vizitaţi toate locațiile din circuitul Noaptea Muzeelor Reșița – 2021; ștampilaţi buletinul în fiecare locație; când aveţi toate ștampilele pe buletinul de vizitare, lăsaţi-l fie la Muzeul Banatului Montan, fie la Salonul de fotografie industrială. Nu uitaţi să treceţi numele, telefonul sau o adresă de email la care vă putem contacta”. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, premiile puse în joc fiind trei tricouri aniversare imprimate de Atelier Francois, oferite de Muzeul Cineastului Amator, și zece invitații de a vizita gratuit una din viitoarele expoziții organizate de Muzeul Banatului Montan Reșița.

 

Locațiile în care se desfășoară Noaptea Muzeelor și orarul de funcționare sunt următoarele:

 

Salonul de Fotografie Industrială (Strada Traian Lalescu nr. 27) – 17.00-21.00;

Sinagoga (Strada Mihai Viteazu nr. 8) – 17.00-21.30;

Muzeul Cineastului Amator (Centrul Universitar UBB Reșița, Piaţa Traian Vuia nr. 1-4) – 18.30-23.30;

Muzeul de Locomotive cu Abur (Calea Timișoarei, zona Triaj) – 16.00-20.30;

Muzeul Banatului Montan (Bd. Republicii nr. 10) – 17.00-00.30.

 

CITEȘTE ȘI: Noaptea Muzeelor la Reșița

 

În cadrul evenimentului, Voluntarii Euroland Banat și cei ai Asociaţiei „Voluntariatul pentru Toţi” vor asigura tururi ghidate la Muzeul Locomotivelor cu Abur şi suport pentru vizitele de la Sinagogă.

 

Organizatorii Nopții Muzeelor sunt Muzeul Banatului Montan, Muzeul Cineastului Amator, Muzeul Comunității Evreilor din Reșița, Centrul Universitar UBB și Asociația Euroland Banat.

 

Sursă foto: Georgian Popovici

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite