COVID-19. Astăzi, 4 cazuri noi confirmate în Caraș-Severin. La nivel național, 386

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică, până acum, în Caraș-Severin au fost înregistrate 81 de cazuri de COVID-19. 29 dintre pacienți au fost vindecați și externați.

În momentul de față, în cele două spitale din Caraș-Severin care tratează pacienți infectați cu noul coronavirus sunt internate 45 de persoane diagnosticate pozitiv. 21 dintre acestea se află la Spitalul Județean de Urgență Reșița, dintre care una la Terapie Intensivă, și 24, la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. Alți doi cărășeni sunt internați în unități medicale din alte județe.

„Dintre cele 81 de persoane din Caraș-Severin diagnosticate cu COVID-19, 29 au fost vindecate: 14 la spitalul din Caransebeș, 8 la Reșița și 7 la Timișoara. Din nefericire, avem și 4 decese, dintre care 3 la Spitalul Județean de Urgență Reșița și unul la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara”, precizează reprezentanții DSP Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Experiment reușit în Banat! Cum să nu mai avem oficial cazuri noi de COVID-19

La nivel național, numărul cazurilor confirmate a depășit pragul de 10.000. „Până astăzi, 23 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 10.096 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.478 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 527 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available