COVID-19 bate pasul pe loc în Caraș-Severin 

13 persoane testate, niciun caz nou confirmat, niciun pacient cu COVID-19 externat sau decedat. Așa arată statistica ultimelor 48 de ore în Caraș-Severin, în ceea ce privește evoluția cazurilor de infectare cu coronavirus.

În timp ce la nivel național continuă să crească numărul persoanelor infectate cu coronavirus, în Caraș-Severin, DSP raportează, astăzi, aceleași cifre înregistrate și sâmbătă. Adică, 112 cazuri confirmate de la începutul pandemiei (dintr-un total de 1.500 de persoane testate), 94 pacienți vindecați și externați, 11 pacienți internați, 6 decese asociate COVID-19 și un deces noncovid al unei persoane confirmate pozitiv.

DSP Caraș-Severin mai informează că, în prezent, în Caraș-Severin sunt izolate la domiciliu 1.928 de persoane, iar în carantină instituționalizată se află 93 de persoane.

CITEȘTE ȘI: Evoluția COVID-19 în ultimele 24 de ore: creștere ușoară la nivel național, stagnare (dar nu și-n izolare) în Caraș-Severin

La nivel național, astăzi au fost confirmate încă 213 cazuri de infectare cu coronavirus, numărul total ajungând la 18.283. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.630 au fost declarate vindecate și externate, iar 1.193 au decedat.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available