UPDATE. Niciun caz nou COVID-19 în Caraș-Severin, în ultimele 24 de ore! La nivel național, 360…

Institutul Național de Sănătate Publică nu a raportat niciun caz nou de îmbolnăvire cu coronavirus în Caraș-Severin, în ultimele 24 de ore. Potrivit datelor oficiale transmise de Grupul de Comunicare Strategică, bilanțul rămâne la 58.

Direcția de Sănătate Publică informează că, până acum, 19 pacienți din Caraș-Severin confirmați cu COVID-19 au fost vindecați și externați. 8 dintre aceștia au fost tratați la Caransebeș, 7 la Timișoara și 4 la Reșița. Alte 3 persoane infectate cu coronavirus au decedat. Este vorba despre 3 femei, dintre care una a decedat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, iar celelalte două, la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul total al cazurilor confirmate și raportate de Institutul Naționl de Sănătate Publică este 58.

CITEȘTE ȘI: COVID-19 în Caraș-Severin. INSP raportează un singur caz nou în ultimele 24 de ore!

În Caraș-Severin, în momentul de față sunt în izolare la domiciliu 658 de persoane, iar în carantină, 303.

La nivel național, până astăzi, au fost confirmate 8.067 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre acestea, 1.508 au fost declarate vindecate și externate. Numărul total al deceselor a ajuns la 400.

UPDATE, ora 15.40

Autoritățile au actualizat numărul cazurilor COVID-19 confirmate: 65 în Caraș-Severin

La două zile după ce resita.ro a semnalat faptul că, din nou, numărul total al cazurilor de COVID-19 confirmate în Caraș-Severin comunicat de Grupul de Comunicare Strategică nu coincide cu cele raportat la nivel județean, DSP Caraș-Severin a revenit, astăzi după ora 15, cu o precizare: „În urma discuțiilor cu cei de la Grupul de Comunicare Strategică am reușit, trimițându-le situația exactă din Caraș-Severin, să ne punem de acord asupra numărului de cazuri care uneori nu coincide cu cel de la nivel național. Ei vor actualiza de fiecare dată cifrele primite de la noi și de la INSP. Astfel, potrivit DSP Caraș-Severin, numărul de cazuri confirmate este de 65. Ne aflăm la un oarecare plafon, pentru că de două zile numărul nu a mai crescut”.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite