Da, Reșița poate prinde viață și prin astfel de evenimente inedite!

 

Expoziția itinerantă de fotografii „Foc Nestins. Azi la 250 de ani de industrie” s-a mutat zilele acestea pe aleea pietonală Bielefeld din Reșița, iar săptămâna viitoare se va afla în Parcul Tricolorului din municipiu.

 

Fotografiile-eveniment realizate anul acesta în uzinele reșițene și la centrala hidroelectrică Grebla de cursanții clasei de Artă Fotografică a Școlii Populare de Arte și Meserii „Ion Românu” din Reșița pot fi văzute până duminică, 8 august, pe aleea pietonală Bielefeld, după ce au fost expuse la Muzeul Banatului Montan și apoi în stradă, în fața Palatului Cultural și pe trotuarul din zona complexului Hehn.

 

„Focul Nestins surprins într-o inedită expoziție fotografică organizată de Daniel Pușcău și cursanții clasei de Artă Fotografică ai Școlii Populare de Arte Ion Românu. În această săptămână – pe Aleea pietonala Bielefeld, între orele 09.00-21.00, iar de săptămâna viitoare – în Parcul Tricolorului.”, anunță reprezentanții Primăriei Reșița.

 

CITEȘTE ȘI: Bulevard expozițional în Reșița [FOTO]

 

Fotografiile au fost făcute în halele de producție ale UCMR și TMK și la centrala hidroelectrică Grebla de către cursanții clasei de artă fotografică coordonați de Daniel Pușcău: Alin Daniel Bugariu, Dariana Armanca, Denis Elchescu, Ioana Bănică, Doru Bănică, Denis Țară, Oana Florea, Diana Ciorbă, Karina Tincul, Victor Ghițescu, David Ghilea, Doru Goșnea, Simona Hurduzeu, Răzvan Ciuvelic și Petru Dragomir.

 

Expoziția-eveniment este unul dintre cele 11 proiecte culturale și artistice propuse de comunitatea locală cu ocazia aniversării a 250 de ani de industrie la Reșița, finanțate de municipalitate prin programul „Granturi. Reșița 250 de ani de foc nestins”.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite