UPDATE. Detașarea temporară a lui Cristian Gâfu în funcția de prefect a încetat. Vezi pe cine a numit premierul Florin Câțu

În ședința de Guvern de miercuri, 3 martie, s-a decis încetarea detașării temporare pe funcția de prefect a lui Cristian Gâfu, dar și a subprefectului Ion Anton Paulescu.

Dacă pentru funcțiile de subprefect nu s-au făcut numiri, încă, pe funcția de prefect a fost numit, în aceeași ședință de Guvern, Cristian Gâfu, care până acum fusese doar detașat temporar pe această funcție de la Primăria Slatina Timiș.

Cel mai probabil pe funcțiile de subprefect urmează a fi desemnați reprezentanți ai Alianței USR PLUS și UDMR, primii anunțând că Andrei Plujar a câștigat competiția internă pentru acest post, iar udemeriștii îl vor pe Atila Csaba Kun.

CITEȘTE ȘI: Prefectul Gâfu primește întăriri. „A Krassó-Szörény RMDSZ megyei szervezete, Kun Atila Csabát javasolta a megye alprefektusi tisztség betöltésére”

Sursă foto: arhivă (de la instalarea lui Cristian Gâfu ca prefect)

UPDATE, ora 17.00

Instituția Prefectului Caraș-Severin ne-a trimis azi după-amiază un comunicat de presă, în care suntem informați că „avocatul Cristian Gâfu a depus, în  sistem de videoconferinţă, jurământul de învestire în funcţia de prefect al judeţului Caraş-Severin. În urma Hotărârii de Guvern nr. 121/03.03.2021, Ioan-Anton Paulescu a fost  eliberat din funcţia de subprefect al judeţului, funcţie în care, prin Hotărârea de Guvern nr. 226/03.03.2021, a fost numit Andrei George Plujar”.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite