Doar 7 zile până la concertul anului în Caraș-Severin! Bilete disponibile și la două puncte de vânzare deschise în Reșița

 

Au mai rămas 7 zile până la evenimentul muzical organizat de Primăria Reșița. Gregory Porter, artistul american dublu laureat Grammy, va concerta în capitala Banatului Montan joia viitoare, 4 august, după ce va urca pe scene de prestigiu din Austria, Franța și Germania (29 iulie-3 august).

 

Dacă până ieri biletele la concertul „Love songs by Gregory Porter” ce va avea loc la Reșița în 4 august, de la ora 20, puteau fi cumpărate doar online, de-acum reșițenii care vor să participe la acest eveniment pot găsi bilete și în format tradițional, fizic. Acestea au fost puse în vânzare la punctele deschise de organizatori în Centrul Civic și în Govândari, în Parcul Tricolorului. Programul de vânzare: zilnic, între orele 18.00 și 22.00. Se mai găsesc bilete, de asemenea, și online, pe site-ul iabilet.ro: https://m.iabilet.ro/bilete-resita-concert-gregory-porter-72555/. Prețul unui bilet diferă în funcție de zona aleasă, între 63,57 lei și 158,93 lei – în zona Premium, unde biletul include consumație de 100 de lei.

 

După ce va concerta în România, la Reșița, Gregory Porter mai are programate în acest an 18 recitaluri pe scene din Norvegia, SUA, Germania, Austria și Italia.

 

CITEȘTE ȘI: Reșița, pe harta evenimentelor muzicale de clasă

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite