Droguri, arme și dispozitive artizanale găsite în timpul perchezițiilor efectuate în Caraș-Severin. Cinci persoane au fost arestate

 

În urma celor 15 percheziții domiciliare efectuate ieri, 26 septembrie, de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii DIICOT, pentru destructurarea unei rețele de trafic de droguri de risc și de mare risc, au fost descoperite diverse substanțe, semințe și fragmente vegetale, dispozitive, arme și muniție.

 

Cele 15 percheziții domiciliare au avut loc la adrese din Caraș-Severin și Timiș la persoane bănuite că ar fi distribuit în rândul tinerilor droguri de risc și de mare risc. La adresele verificate, oamenii legii au găsit mai multe substanțe, fragmente vegetale și semințe – 50 de grame de substanță cristalină, maro; 30 de grame de substanță solidă, cristalină, albă, susceptibilă de a fi drog de mare risc; 20 de grame de fragmente vegetale, verde-oliv; 5 grame de substanță solidă, maro, susceptibilă de a fi droguri de risc; 25 de grame de substanță solidă, maro, susceptibilă de a fi rezină de canabis și 125 de semințe de canabis. De asemenea, au fost descoperite și două cântare electronice de mare precizie, cinci dispozitive de mărunțire a fragmentelor vegetale de tip grinder, două dispozitive artizanale destinate consumului de droguri de risc, dar și un revolver și muniție letală și neletală.

 

Procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru 24 de ore a opt persoane, iar cinci dintre acestea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available