Încă un bolnav de COVID-19 în Caraș-Severin! SARS-CoV-2 a intrat și în Poliția de Frontieră Naidăș!

Sindicatul Polițiștilor Europeni (Europol) anunță că virusul SARS-CoV-2 „lovește și angajații Ministerului Afacerilor Interne. Un coleg care e personal contractual în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Naidaș a fost depistat pozitiv în cursul zilei de ieri, în urma testării efectuate, după ce în ultimele zile a acuzat stări febrile”.

Reprezentanții Sindicatului Europol au făcut acest anunț azi, 26 martie, pe propriul site, www.sindicateuropol.ro.

„Nu știm încă exact unde și cum ar fi fost infectat, însă știm că încă de săptămâna trecută a avut aceste stări și a fost în concediu medical. Având în vedere că în perioada cât acesta a fost la serviciu a intrat în contact cu mai mulți colegi, 5 polițiști au rămas de azi în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile cât este perioada de incubație”, detaliază reprezentanții Europol.

Aceștia mai spun că, potrivit discuțiilor avute cu conducerea instituției, ar urma să fie evaluați medical toți polițiștii din cadrul unității, acolo unde va fi trimis de asemenea și un termoscanner. „Solicităm conducerii instituției să urgenteze decontaminarea sediului Sectorului Poliției de Frontieră pentru a evita crearea unui focar de infecție, ținând cont că persoana depistată pozitiv a intrat în contact cu obiecte, autospecialele de poliție și cu anumiți  colegi”, precizează echipa Europol, care subliniază că la nivelul unității afectate lucrează peste 120 de polițiști de frontieră.

Comandamentul Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin nu a transmis nicio informație către presă privind acest caz. Nu a făcut-o pentru că nu are voie, conform deciziilor luate la nivelul Grupului de Comunicare Strategică.

Sursă foto: transilvaniareporter.ro

CITEȘTE ȘI: Ioan Popa (PNL) taxează ipocrizia liderilor PSD, ALDE, Pro România: „Este revoltătoare această adunare de nenorociți, care au promis 8 spitale regionale…!”

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite