Început de iunie cu două vești bune din Forotic

 

Aproape că nu trece săptămână fără ca primarul Alexandru Sporea să vină cu măcar o veste bună pentru locuitorii comunei Forotic.

 

Tânărul primar liberal a anunțat ieri că încă una din așteptările concetățenilor săi este pe cale să fie îndeplinită: asfaltarea tronsonului de drum județean DJ 572 dintre localitățile Comorâște și Forotic. „Orice vis poate deveni realitate. Din fondurile acordate pe calamități se execută circa 1 km de covor asfaltic între localitățile Comorâște și Forotic. Chiar dacă e puțin, cu seriozitate și ajutorul lui Dumnezeu vom asfalta tronsonul comunei până la Doclin”, spune primarul Alexandru Sporea.

 

CITEȘTE ȘI: Fonduri externe pentru un proiect de peste 150.000 de euro realizat în parteneriat de două comune din Caraș-Severin și Timiș

 

Totodată, edilul comunei Forotic a declarat zilele trecute că Școala Gimnazială „Petru Oalde” din localitate ar urma să fie reabilitată termic din fonduri europene: „Investim în educație! Am efectuat măsurători și pregătim documente pentru a depune un proiect privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinație de unități de învățământ. În cazul de față, Școala «Petru Oalde» din Forotic”.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite