Suntem prezenți și pe

Administrație

Nu știu să piardă! Hurduzeu, Nedelcea și Popovici au lipsit de la festivitatea înmânării mandatelor de la Consiliul Județean Caraș-Severin!

Publicat cu

în

Greii din conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin de până acum, Silviu Hurduzeu (fost președinte), Ionuț Popovici (fost vicepreședinte) și Flavius Nedelcea (fost vicepreședinte), cel mai probabil nu s-au împăcat cu ideea că au fost învinși de către Romeo Dunca și au pierdut frâiele CJ, fapt pentru care nu au avut puterea să participe la o ceremonie festivă prin care membrii Biroului Electoral Județean au înmânat mandatele de președinte și de consilieri județeni noului președinte și consilierilor nou aleși.

A fost prezent, însă, la festivitate Romeo Dunca, președintele ales, care, după o amplă alocuțiune a judecătorului Rustin Ciasc, președintele Biroului Electoral Județean, a luat cuvântul și a arătat că, de acum înainte, „va trebui să ne dăm cu toții mâna și să colaborăm spre binele locuitorilor din Caraș-Severin”.

Romeo Dunca spune că nu are polițe de plătit, că s-a încheiat campania electorală și că, de acum, întregul aparat ales și funcționarii Consiliului Județean trebuie să colaboreze pentru a pune județul pe picioare și pe niște coordonate de dezvoltare.

CITEȘTE ȘI: Parteneriate PNL-PMP, dar nu oricum! Romeo Dunca: „Presiunea d-lui Popovici de a obține un post de vicepreședinte nu își are rostul. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată cu mine președinte!”

„E un moment unic pentru mine. Mă bucur că am ajuns aici, este o responsabilitate mare pe care cetățenii județului mi-au pus-o în brațe. Va trebui să onorez aceste așteptări și sper ca alegerea lor să fie un lucru bun pentru județul Caraș-Severin”, a declarat noul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, liberalul Romeo Dunca.

Acesta a prezentat și o parte din echipa sa, pe consilierii personali Cornel Galescu, care-l va consilia pe linie de turism, și Marius Isac, care se va ocupa de partea de administrație publică. Dunca a spus că mai are și un consilier personal pe partea de economic.

Romeo Dunca a câștigat alegerile pentru președinția CJ cu 51.488 de voturi valabil exprimate. A fost urmat de Silviu Hurduzeu – Alianța Pro Caraș-Severin (PSD-PRO România-ALDE-PNȚCD) cu 41.796 de voturi, Mihai Ionuț Popovici (PMP) – 11.307, Andrei Plujar (USR-PLUS) – 5.424, Valentin Armașu (PER) – 5.091, Răzvan Simulescu (PPUSL) – 2.933, Paul Vasile (PV) – 2.297.

În privința rezultatului la alegerea consilierilor județeni, PNL a obținut 53.334 de voturi, Alianța PRO Caraș-Severin – 32.680, PMP – 14.389, USR-PLUS – 6.281, PER – 5.791, PPUSL – 3.337, PV – 2960. În următorii patru ani, Consiliul Județean Caraș-Severin va fi format din 16 consilieri PNL, 10 reprezentanți ai Alianței PRO Caraș-Severin și 4 membri ai PMP. Iar președintele, al 31-lea membru al CJ, și el cu drept de vot, este liberal, ceea ce înseamnă că PNL are garantate, în principiu, 17 voturi din 31 pentru proiectele inițiate de Romeo Dunca și echipa sa.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate2 ore în urmă

Încă două centre de vaccinare vor deveni operaționale în Caraș-Severin, începând de luni, 1 martie. Programările: de sâmbătă, 27 februarie  

Actualitate3 ore în urmă

Cannabis din Spania, la vânzare în Caraș-Severin! Principala piață de desfacere: Reșița! [VIDEO]

Actualitate6 ore în urmă

Crowdfunding pentru tipărirea primei benzi desenate despre orașul post-industrial Anina

Administrație8 ore în urmă

Concurs de oferte pentru o investiție de 22,5 milioane de lei

Justiție11 ore în urmă

DEZVĂLUIRI. Fost director al Combinatului din Reșița, dovedit „unul dintre cei mai mari criminali ai regimului comunist”!

Administrație20 de ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație22 de ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Socialo zi în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrațieo zi în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Cele mai citite