Peste 150 de locuințe din Câlnic, în pragul debranșării de la rețeaua de apă potabilă! Un ultim avertisment transmis de Aquacaraș

 

Locuitorii din Câlnic sunt, sau ar trebui să fie, beneficiarii unei investiții recent finalizate de societatea Aquacaraș: modernizarea rețelei de apă din cartier. Cu toate acestea, mulți dintre ei încă nu au semnat noile contracte cu furnizorul serviciului de alimentare cu apă potabilă. Iar acum riscă debranșarea!

 

Ca urmare a punerii în funcțiune a noii rețele de apă din cartierul Câlnic, S.C. Aquacaraș S.A. a înștiințat toți locuitorii din acest cartier al Reșiței să se prezinte la sediul societății, până în data de 4 noiembrie 2021, pentru întocmirea sau preschimbarea contractului de furnizare a serviciului de alimentare cu apă potabilă.

 

„Având în vedere că, pentru un număr de aproximativ 160 de imobile, proprietarii nu au făcut demersurile necesare pentru întocmirea contractelor menționate mai sus, societatea noastră va întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă către acești consumatori, începând cu data de 15.11.2021.

Pentru a nu intra sub incidența reglementărilor de debranșare de la rețeaua de apă potabilă, rugăm cetățenii din Cartierul Câlnic, ce nu au întocmit noile contracte, să se prezinte la sediul societății pentru a face acest lucru.”, anunță Gheorghe Filipescu, directorul general al Aquacaraș.

 

Reamintim că, în ultima decadă a lunii octombrie, a fost semnată recepția și pentru lucrarea de racordare a cartierului Moniom la rețeaua publică de apă a municipiului Reșița. În perioada următoarea vor fi finalizate lucrările de branșament din interiorul cartierului, 132 de imobile din Moniom urmând a fi racordate la noua rețea. Dacă nu cumva și acolo, la fel ca în Câlnic, proprietarii locuințelor ce ar putea beneficia de acest serviciu se vor face că plouă.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite