Suntem prezenți și pe

Justiție

Puștii ucigași au fost trimiși în judecată. Complicele lor, de numai 12 ani, obligat (doar) să frecventeze programe de reeducare

Publicat cu

în

Cei doi tineri reșițeni care au bătut și apoi incendiat un bărbat, în ziua de 15 iunie 2020, într-un sălaș de pe Valea Țerovei, au fost trimiși în judecată de către procurori. Cazul „Bordură”, datând din 19 mai a.c., se află însă în stand-by.

Procurorii Parchetului județean s-au mișcat extrem de rapid și i-au trimis în judecată pe Dobre Kevin Marian (17 ani) şi Cîrpaci Antonio Ricardo (16 ani), în stare de arest preventiv. Nu la fel de repede s-au mișcat și în cazul presupusului ucigaș al lui „Bordură”, despre care nu se mai spune nimic, deși la Reșița a fost chiar un protest organizat pentru ca acesta să fie tras la răspundere.

Cât îi privește pe Dobre și Cîrpaci, aceștia, spun procurorii, au mai fost ajutați în acțiunea criminală de un puști de 12 ani, care a scăpat de judecată datorită vârstei și care va fi obligat doar să frecventeze programe de reeducare.

CITEȘTE ȘI: Încă un tânăr și-a pierdut viața în Reșița, după un conflict izbucnit pe Calea Caransebeșului

Victima lor: un reșițean de 29 de ani. Adrian Mihai Vuci, zis Petre, a fost bătut în două locuri, pe Aleea Albăstrelelor și pe Valea Țerovei, apoi a fost dus, în stare de semiinconștiență, într-un sălaș din spatele Blocului 1 de pe Aleea Albăstrelelor. Acolo, Vuci a mai luat o bătaie și, cât încă era în viață, a fost incendiat de către cei doi tineri. Ajunși în arest preventiv, aceștia sunt acuzați de omor deosebit de grav, cu cruzime.

Facebook Comments
Continuați
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate2 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile3 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate4 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate6 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație7 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate11 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate13 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică14 ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turismo zi în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite