Suntem prezenți și pe

Justiție

Puștii ucigași au fost trimiși în judecată. Complicele lor, de numai 12 ani, obligat (doar) să frecventeze programe de reeducare

Publicat cu

în

Cei doi tineri reșițeni care au bătut și apoi incendiat un bărbat, în ziua de 15 iunie 2020, într-un sălaș de pe Valea Țerovei, au fost trimiși în judecată de către procurori. Cazul „Bordură”, datând din 19 mai a.c., se află însă în stand-by.

Procurorii Parchetului județean s-au mișcat extrem de rapid și i-au trimis în judecată pe Dobre Kevin Marian (17 ani) şi Cîrpaci Antonio Ricardo (16 ani), în stare de arest preventiv. Nu la fel de repede s-au mișcat și în cazul presupusului ucigaș al lui „Bordură”, despre care nu se mai spune nimic, deși la Reșița a fost chiar un protest organizat pentru ca acesta să fie tras la răspundere.

Cât îi privește pe Dobre și Cîrpaci, aceștia, spun procurorii, au mai fost ajutați în acțiunea criminală de un puști de 12 ani, care a scăpat de judecată datorită vârstei și care va fi obligat doar să frecventeze programe de reeducare.

CITEȘTE ȘI: Încă un tânăr și-a pierdut viața în Reșița, după un conflict izbucnit pe Calea Caransebeșului

Victima lor: un reșițean de 29 de ani. Adrian Mihai Vuci, zis Petre, a fost bătut în două locuri, pe Aleea Albăstrelelor și pe Valea Țerovei, apoi a fost dus, în stare de semiinconștiență, într-un sălaș din spatele Blocului 1 de pe Aleea Albăstrelelor. Acolo, Vuci a mai luat o bătaie și, cât încă era în viață, a fost incendiat de către cei doi tineri. Ajunși în arest preventiv, aceștia sunt acuzați de omor deosebit de grav, cu cruzime.

Facebook Comments
Continuați
Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite