Romeo Dunca, după o nouă incursiune cu elicopterul, în interes public: „Trebuie să avem grijă de lucrările făcute de Nelu Popa!” [FOTO+VIDEO]

Trecătorii din Centrul Civic al Reșiței au putut observa astăzi, la ora prânzului, soluția inedită aleasă de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, pentru ca materialele de construcție necesare reparării acoperișului Palatului Administrativ să ajungă la destinație. Cu elicopterul! La manșa aparatului de zbor aflându-se pilotul Romeo Dunca!

Dorința inițială a fost de a se folosi o macara de mare tonaj, dar, nefiind suficient loc de desfășurare pentru aceasta întrucât ar fi distrus dalele din Centrul Civic recent modernizat cu fonduri europene, președintele CJ Caraș-Severin a luat inițiativa de a folosi un elicopter. Astfel, în numai 25 de minute, Romeo Dunca a urcat materialele de construcție acolo unde meșterii aveau nevoie de ele.

„A mers repede, pac-pac, 25 de minute! Păi, cine să facă, dacă nu eu? Nu puteau să intre cu macaraua, că aceasta are pragul foarte lung, e macara de 70 de tone și ar distruge dalele puse în Centrul Civic. De acum trebuie să avem grijă de lucrările făcute de Nelu!”, a spus Romeo Dunca. Întrebat cât a costat operațiunea, președintele CJ a răspuns: „Este o donație de la persoana fizică Romeo Dunca! Pentru că am promis și trebuie să ținem cont de ceea ce promitem. Dacă promitem, trebuie să și facem. Și facem, încet-încet le facem pe toate. Deși e greu de crezut, vom face tot ce am promis”, a declarat președintele CJ Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Romeo Dunca, în misiune umanitară. A transportat cu elicopterul său 20 de persoane rămase între ape, la Oțelu Roșu

Romeo Dunca a promis în campania electorală din toamna trecută că, dacă va fi ales în funcția de președinte al CJ Caraș-Severin, va face o lucrare serioasă la acoperișul Palatului Administrativ, care a luat foc chiar în timpul alegerilor locale, pe 18 august 2020. Incendiul a cuprins etajul superior al Palatului Administrativ din Reșița, stabilindu-se drept „cauză probabilă de producere a incendiului flacăra de la o lampă cu lichid gazos”.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite