Romeo Dunca și Jaro Marșalic, la București pentru spitalul modular promis Reșiței! Și pentru găsirea surselor de finanțare necesare construirii unui nou spital județean!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, și deputatul Jaro Marșalic, membru al Comisiei de Sănătate al Camerei Deputaților, s-au întâlnit ieri cu dr. Nelu Tătaru, actualul președinte al comisiei, și au discutat despre rezolvarea problemelor legate de spitalul modular din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, informează Departamentul Comunicare al Filialei județene a PNL.

„Consiliul Județean Caraș-Severin are deja depus proiectul de finanțare cu documentațiile complete la Ministerul Sănătății și este al doilea județ la nivel național care a depus un astfel de proiect.

Totodată, s-au discutat și s-au căutat soluții și la problemele legate de sursele de finanțare pentru construirea unui nou Spital Județean de Urgență la Reșița. În perioada următoare, toți cei implicați pentru ca acest lucru să se întâmple în județul nostru vor urmări ca această finanțare să se materializeze ori prin Planul Național de Redresare și Reziliență, sau prin viitorul Program Operațional pentru Sănătate 2021-2027”, transmit liberalii printr-un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI: Dunca face ordine la Spitalul Județean. Un teren din curtea Staționarului I, recuperat de CJ! Acolo va apărea un spital modular! Iar Staționarul III va fi demolat!

Sursă foto: expressdebanat.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite