Şahiştii juniori de la Talbot Reșița, pe podium la Internaţionalele online ale României

Campionatul Internaţional de Şah online al României pentru echipe de juniori a consemnat o frumoasă performanță a tinerilor jucători de la Talbot Reşiţa.

Întrecerile de şah rapid au avut loc în zilele de 12 şi 13 iunie, iar cele de blitz s-au desfăşurat duminică, 14 iunie. În cadrul competiţiei de blitz rezervate echipelor de juniori O12, Talbot Reşiţa a obţinut un onorant loc III, după echipa Tovarysch Kiev din Ucraina şi CSU Bucureşti.

Echipa juniorilor cărăşeni a fost formată din reşiţeanul Alin Stîngu (masa 1), bocşeanul Albert Marian Drăgoi (masa 2) şi Christian Arrydan Tamaş din Caransebeş (masa 3). Primii doi jucători sunt pregătiţi de maestrul Valeriu Grozav, iar cel de-al treilea este elevul candidatului de maestru Alexandru Tunaru.

„Celor trei sportivi şi antrenorilor lor, sincere felicitari pentru deosebita performanţă realizată, performanţă care ne dă nădejde că şahul din Caraş-Severin are un viitor bun”, este mesajul de felicitare transmis performerilor cărăşeni din partea lui Mihai Bolintiş, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Şah Caraş-Severin. Campionatul Internaţional de Şah online al României pentru echipe de juniori a fost organizat de Academia de Şah „Hannibal” din Bucureşti şi Federaţia Română de Şah.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite