Scrutin fraudat la Moldova Nouă? „Alegerile locale din oraș nu s-au încheiat, încă”!

Deși a sărbătorit azi-noapte câștigarea unui nou mandat de primar al orașului Moldova Nouă, Adrian Torma are în continuare emoții. „Alegerile locale la Moldova Nouă nu s-au încheiat, încă”, a anunțat în urmă cu o oră contracandidatul pesedistului, liberalul Ion Chisăliță.

„Deşi toată lumea aşteaptă rezultatul votului pentru fotoliul de primar, acesta nu poate fi comunicat dintr-un motiv foarte simplu: numărul de voturi din urne NU ESTE EGAL cu cel al votanţilor înregistraţi pe tabletele din secţii. Acesta este motivul pentru care mai mulţi membri ai secţiilor de votare au refuzat semnarea proceselor verbale, iar în prezent se încearcă aflarea motivelor care au condus la aceste anomalii. N-aş vrea să mă lansez în afirmaţii fără acoperire şi să spun că alegerile la Moldova Nouă, pentru funcţia de primar, au fost fraudate, însă avem încredere că organele abilitate vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, motiv pentru care am înaintat sesizări către cei în măsură să ia decizii în acest caz”, transmite printr-un comunicat Ion Chisăliţă, preşedintele PNL Moldova Nouă și candidat pentru funcția de primar al orașului.

Tot la Moldova Nouă au fost semnalate ieri incidente reprobabile, Adrian Torma fiind acuzat că a lovit un opozant aflat pe lista de candidați PNL. În 27 septembrie, Poliția Orașului Moldova Nouă a fost sesizată despre faptul că „un bărbat a fost agresat fizic de către un alt bărbat, în fața unei secții de votare din oraș. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în urma unui conflict spontan izbucnit între cele două persoane, în fața unei secții de votare, bărbatul de 43 de ani l-ar fi agresat fizic pe cel de 44 de ani. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe”, a declarat ieri Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: 23 de zone de risc la alegerile din Caraș-Severin! Dosare penale deschise la Moldova Nouă și Dognecea

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite