Serbare câmpenească, de 1 Mai. Andreea Voica și Liliana Laichici vor cânta la „Ziua Liliacului”, la Ciclova Montană

 

Poiana Liliacului din Ciclova Montană va găzdui, mâine, o nouă ediție a serbării câmpenești „Ziua Liliacului”, la care sunt aşteptaţi să participe cât mai mulți orăvițeni și locuitori ai satelor de pe Valea Carașului.

 

Serbarea câmpenească „Ziua Liliacului” va avea loc în Poiana Liliacului din Ciclova Montană, luni, 1 mai, cu începere de la ora 12.00.

 

Organizatorii – Consiliul Local și Primăria Oravița și Casa de Cultură „George Motoia Craiu” din Oravița au pregătit un spectacol folcloric pe cinste. Acesta va fi susținut de soliștii vocali: Andreea Voica, Liliana Laichici, Monalisa și Radu Șufan, Delia Mirabela, Ghiță Berinde, Nicoleta Novac, Andreea Miroșu, Cezara Maria Ion, Mădălina Anuța, Rania Novac, Daria Lazăr, Mari Peia Cioloca, Bogdana Bâtea și de o serie de instrumentiști. De asemenea, pe scena din Poiana Liliacului vor urca dansatorii de la ansamblurile „Hora Carașului” și „Hora Carașului Junior”, ale Casei de Cultură „George Motoia Craiu” Oravița, Ansamblul Casei de Cultură Anina și „Romales” Greoni.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite