Și în Caraș-Severin crește numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19

În ultimele 24 de ore, în Caraș-Severin au fost raportate 4 noi cazuri de infectare cu coronavirus. La nivel național, numărul total al cazurilor confirmate a crescut cu 303, ajungând, astăzi, la 11.339.

Potrivit raportării făcute astăzi de Departamentul de Supraveghere în Sănătate Publică din cadrul DSP, în Caraș-Severin sunt înregistrate 88 de cazuri confirmate de infectare cu coronavirus. 38 dintre pacienții diagnosticați cu COVID-19 au fost declarați vindecați și au fost externați din spitalele în care au fost tratați (21 la Caransebeș, 10 la Reșița și 7 la Timișoara). În momentul de față, mai sunt internați 44 de pacienți cu COVID-19. Din nefericire, până în prezent au fost înregistrate și 5 decese ale unor persoane infectate cu coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Al 5-lea deces al unui pacient infectat cu coronavirus, în Caraș-Severin

În Caraș-Severin mai sunt în izolare la domiciliu 197 de persoane, iar în carantină instituționalizată, 238.

La nivel național, „până astăzi, 27 aprilie, au fost confirmate 11.339 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.141 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 631 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite