Tichetele de vacanță? Dunca nu îi rămâne dator lui Hurduzeu: „S-a furat atât de mult în ultimele decenii, încât acum bugetul nu mai permite astfel de cheltuieli”

Liberalul Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, îi răspunde deputatului PSD Silviu Hurduzeu, după afirmațiile făcute ieri de acesta pe tema tichetelor de vacanță.

După ce Silviu Hurduzeu spunea ieri că „tăierea voucherelor de vacanță pentru 2021 este cea mai proastă idee pe care o puteau avea liberalii”, că „turismul din România și, implicit, din județul Caraș-Severin primește o lovitură de grație” și că mizează pe capacitatea lui Romeo Dunca „de a-și convinge colegii de partid să renunțe la această măsură păguboasă pentru domeniul HORECA”, liberalul din fruntea CJ Caraș-Severin i-a răspuns azi public pesedistului, printr-o postare pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Tichetele de vacanță? Silviu Hurduzeu mizează pe Romeo Dunca!…

„Când sari de pe bloc având în mână o umbrelă deschisă în loc de parașută, aterizarea poate fi o lovitură de grație. Una e să te trezești la realitate la finalul săriturii și alta e să continui a prosti poporul așa cum împreună cu cei din grupul cărora le aparțineti ați făcut-o timp de 30 de ani.

Realitatea e simplă și crudă! S-a furat sub diferite forme atât de mult în ultimele decenii, încât acum bugetul nu mai permite astfel de cheltuieli.

Cât despre șansa turismului, ea încă rămâne mare. Trebuie viziune, grijă față de frumusețile țării, iar cei ca dvs. ori alți profitori de sistem să cheltuiți banii adunați în activitatea politică plătind excursii pe meleagurile românești. Pentru că sunteți al naibii de mulți…”, este mesajul transmis de liberalul Romeo Dunca liderului PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu.

Guvernul a anunțat că va suspenda acordarea tichetelor de vacanță aferente anului 2021 pentru bugetari. Statul le asigura tichete de vacanță celor peste 1,2 milioane de angajați, valoarea unui astfel de tichet fiind 1450 de lei. Pe lângă efectul benefic pentru industria turismului și pentru beneficiarii direcți de tichete de vacanță, apariția pe piață a acestor hârtii de valoare a dus la majorarea prețurilor practicate în turism. Evident, în defavoarea milioanelor de români care nu primesc astfel de tichete. Reprezentanții Guvernului au anunțat că tichetele de vacanță acordate pe anii 2019 și 2020 care nu au fost folosite vor putea fi utilizate în 2021.

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available