Parcare din Reșița, închisă 12 zile. Aquacaraș înnoiește magistrala de apă a orașului

Lucrările la modernizarea magistralei de apă a Reșiței impun restricții de circulație începând de mâine, 18 mai, în una din zonele centrale ale municipiului.

„Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat anunță instituirea unor restricții pentru parcarea autovehiculelor la locul de reședință din spatele Blocului nr.4 – Piața 1 Decembrie 1918 (Bloc Romarta) începând de luni, 18.05.2020, ora 7.00, până vineri, 29.05.2020, ora 16.00”, anunță Liviu Gârtoi, directorul executiv al Direcției pentru Administrarea Domeniului Public și Privat.

Parcarea autovehiculelor nu va fi posibilă în această perioadă deoarece în zona menționată societatea Aquacaraș va executa lucrări de modernizare a magistralei de apă care traversează și alimentează zona centrală a municipiului Reșița.

„Vă rugăm să respectați întocmai semnele de circulație din zonă. Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat de această restricționare și mulțumim pentru înțelegere”, mai transmit reprezentanții municipalității.

Amintim că tot începând de mâine, 18 mai, se vor institui restricții de circulație pentru autovehicule și pe tronsonul de drum cuprins între intersecția din Secu până la căminul pentru persoane vârstnice, ca urmare a executării lucrărilor de canalizare menajeră din Secu. Detalii, aici.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available