Suntem prezenți și pe

Utile

Parcare din Reșița, închisă 12 zile. Aquacaraș înnoiește magistrala de apă a orașului

Publicat cu

în

Lucrările la modernizarea magistralei de apă a Reșiței impun restricții de circulație începând de mâine, 18 mai, în una din zonele centrale ale municipiului.

„Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat anunță instituirea unor restricții pentru parcarea autovehiculelor la locul de reședință din spatele Blocului nr.4 – Piața 1 Decembrie 1918 (Bloc Romarta) începând de luni, 18.05.2020, ora 7.00, până vineri, 29.05.2020, ora 16.00”, anunță Liviu Gârtoi, directorul executiv al Direcției pentru Administrarea Domeniului Public și Privat.

Parcarea autovehiculelor nu va fi posibilă în această perioadă deoarece în zona menționată societatea Aquacaraș va executa lucrări de modernizare a magistralei de apă care traversează și alimentează zona centrală a municipiului Reșița.

„Vă rugăm să respectați întocmai semnele de circulație din zonă. Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat de această restricționare și mulțumim pentru înțelegere”, mai transmit reprezentanții municipalității.

Amintim că tot începând de mâine, 18 mai, se vor institui restricții de circulație pentru autovehicule și pe tronsonul de drum cuprins între intersecția din Secu până la căminul pentru persoane vârstnice, ca urmare a executării lucrărilor de canalizare menajeră din Secu. Detalii, aici.

 

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație9 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate13 ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate15 ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitate18 ore în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utileo zi în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitateo zi în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitateo zi în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrațieo zi în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate2 zile în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Cele mai citite