Silviu Hurduzeu, luat la mișto pe grupul PRO România: „Se șterge arhiva”

Silviu Hurduzeu și administrația girată de acesta au fost luați la mișto pe grupul de whatsapp al PRO România pentru campania electorală de la alegerile locale, atunci când au aflat că a luat foc clădirea Consiliului Județean Caraș-Severin.

Consilierul local Nicolae Tudor scrie că „Se șterge arhiva”, după care sugerează că ar fi un incendiu regizat și care s-ar putea repeta și la Primăria Oravița. Un altul de pe acest grup întreabă „unde sunt pompierii?”, la care același Nicolae Tudor răspunde: „vin după ce arde ce trebuie”.

Deși Silviu Hurduzeu a candidat la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin susținut și de PRO România, într-o alianță electorală numită PRO Caraș-Severin, se pare că aripa orăvițeană a partidului lui Victor Ponta nu-l prea simpatiza pe candidat sau aveau informații despre cum au fost cei 4 ani de management ai acestuia de vreme ce socoteau că pompierii vor apărea abia după ce arde ce trebuie. Semn că sunt lucruri care ar trebui arse și, de asemenea, semn că se așteptau încă de pe atunci ca Romeo Dunca să câștige alegerile și să înceapă, apoi, să ia documentele la puricat. Printre cei care comentează apare și un anume „Liviu Orăvițean”, care face și el mai multe remarci, printre care și aceea că „este grav!”, dar și candidatul PRO România pentru Primăria Oravița, Liviu Almăjan. Acesta insinuează aceeași regizare a incendiului și decretează că „urmează Primăria Oravița”.

Ceea ce s-a și întâmplat! Romeo Dunca a fost ales președinte al Consiliului Județean și a început să caute în acte, ba chiar să facă publice diverse situații despre care puteți citi aici.

Silviu Hurduzeu candidează și la alegerile din 6 decembrie, dar nu mai are susținerea PRO România, ci doar a PSD Caraș-Severin, care l-a pus pe lista pentru Camera Deputaților chiar pe primul loc.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite